Στην Κορυφή της Κυνολατρίας: Εκθέσεις και Διοργανώσεις

Οι εκθέσεις και οι διοργανώσεις αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της κοινότητάς μας, μια ευκαιρία να ενώσουμε την αγάπη μας για τους σκύλους, την φύση και τον ανταγωνισμό. Είναι μια πανηγυρική στιγμή που συγκεντρώνουμε επαγγελματίες, ερασιτέχνες και λάτρεις των σκύλων από όλο τον κόσμο, προκειμένου να μοιραστούμε το πάθος μας και να ανακαλύψουμε την υπέροχη ποικιλία των φυλών και των ικανοτήτων που αυτοί οι φανταστικοί σύντροφοι μπορούν να προσφέρουν.

Κάθε εκδήλωση ανοίγει ένα παράθυρο στον κόσμο των σκύλων, αποκαλύπτοντας την ομορφιά, τη δυναμική και την πολυμορφία των φυλών. Είναι ευκαιρία να εντρυφήσουμε σε εκπληκτικές ιστορίες, να εμπνευστούμε από την αφοσίωση και τη συνεργασία μεταξύ ανθρώπου και σκύλου, και να μοιραστούμε τη χαρά της επιτυχίας με τους πρωταθλητές μας.

 

Εκθέσεις

IDS LAMIA 2×CAC-CACIB 18-19/01/2020

(GARY GRANT DELLA PORTA DIPINTA)2×EXC.1 1×CAC-CACIB 1×RCAC-RCACIB 1×BOB(GRANDE PASSIONE CORSO JASMINE)2×EXC.1 2×JCAC 2×JBOB 1×BOS 1×BOB*NEW JUNIOR CHAMPION OF GREECE*(GRANDE PASSIONE CORSO JOANNA)2×EXC.1 2×CAC-CACIB Άλλες

Read More »
Εκθέσεις

8th_9th NATIONAL DOG SHOW KORINTHOS

GRANDE PASSIONE CORSO TEAM !!!!! *GRANDE PASSIONE CORSO HULK3×BEST BABY OF BREED *XONAS CORSO GIANNI3×BEST PUPPY OF BREED*BRUTAL3×VERY GOOD*PASSIONE PER CANE CORSO WINNIE3×EXC.1 2×R.CAC 1×CAC

Read More »

Αφοσίωση, Εκπαίδευση και Αγάπη: Τα Μυστικά της Επιτυχίας

Όπως οι σκύλοι μας απαιτούν εκπαίδευση, αφοσίωση και αγάπη για να φτάσουν στην κορυφή των διοργανώσεων, έτσι και οι εκδηλώσεις απαιτούν σκληρή δουλειά, προετοιμασία και συνεργασία. Αποτελούν μια ευκαιρία να αναδείξουμε την αφοσίωσή μας προς τους τέσσερους ποδαρικούς φίλους μας και να μοιραστούμε την εμπειρία αυτή με άλλους που κοινά αναζητούν την αρμονία με τον κόσμο των σκύλων.